Columns

Column: Ballonbuik

Gerard van Gemert

Ik kreeg een mailtje van de organisatie van de 20 van Alphen dat de inschrijving geopend was. Eigenlijk had ik al besloten dat ik die twintig kilometer maar niet meer moest lopen. In maart ben ik 53 en je moet je grenzen kennen.

Column: Zaterdag

ALPHEN "Ze moet dat spijkerbroekje aan van Noppies en dat oranje-grijze truitje van Vingino, je weet wel." Het was halfacht op zaterdagochtend en ik werd volgepropt met instructies. Ellen ging een dagje shoppen, ik een dag quality-timen met Poppie.

Shit

En toen stonden we stil. Maar dan ook echt stil. Er was geen beweging meer in te krijgen. We hadden Bodegraven net achter ons gelaten, dus ik kon de stal al ruiken. En al snel kwamen we erachter dat de oorzaak een mankement aan de trein was. Het zou snel opgelost zijn.

Maarten

Er had hier een hilarische column over wildplassen kunnen staan. Maar de thuiscensuur heeft er voor gezorgd dat dat niet het geval is. U moet mij er niet op aankijken.

Oppasspel

Zijn fiets leunde met het zadel tegen zijn buik en met zijn twee handen rommelde hij in zijn Cars rugzak. Hij stond al voor de spoorbomen te wachten toen ik, iets over halfacht, kwam aanrijden. Op het moment dat ik naast hem stopte, keek hij mij even aan. Ik schatte hem een jaar of 8.

Pagina's