Columns

Column: Stoeltje

ALPHEN De gemeente heeft er voor gezorgd dat je bij de ingang van de Oosterbegraafplaats een stoeltje kunt lenen. Je gooit twee euro in een gleufje en dan kun je het stoeltje meenemen. ,,Ik ga eens kijken of dat echt gewenst is", zei ik tegen Ellen. ,,Doe dat nou niet.

Kappen met appen: (In)grijpen

ALPHEN Zo zitten we alweer in de afsluitende week van de campagne 'Kappen met Appen in 5 Stappen'. Hopelijk begrijpt u intussen een beetje hoe van de smartphoneverslaving af te komen. Of, nog beter, misschien bent u intussen al helemaal afgekickt.

Column: Kappen met appen - (Uit)rusten

ALPHEN Heb je het ook al drie weken volgehouden? Gefeliciteerd! Of is het niet helemaal gelukt? Kom op, gewoon opnieuw proberen. Kappen met Appen gaat in Stappen. Daarom gaan we in week vier vrolijk verder en zorgen we voor veel meer focus.

Ronald Faas

Column Kappen met appen: (Over)winnen

ALPHEN Na twee weken waarin we het smartphonegebruik onderweg samen aan het afbouwen zijn, komt nu de belangrijkste week. Uit onderzoek blijkt namelijk dat als je het meer dan drie weken volhoudt, de kans dat het blijvend is, behoorlijk groot wordt.

Column: Tuintje

ALPHEN Als Archeon gaat uitbreiden dan moeten de volkstuintjes die tegen de N11 aanliggen, verdwijnen. Het is zo'n bericht dat je leest, je schouders ophaalt en er niet meer aan denkt.

Gerard van Gemert

Column: Remco

ALPHEN Een paar jaar terug besloten mijn uitgever en ik om een serie over een sportacademie te starten. Het moesten vier delen worden waarin steeds twee Olympische sporten uitgelicht zouden worden. De serie kwam niet verder dan twee delen.

Pagina's