Columns

Column: Poep

Gerard van Gemert

ALPHEN Op vrijdag was ik in de ochtend in Lelystad waar een leesconsulente mij begeleidde bij presentaties in drie klassen.

Ze was een paar jaar ouder dan ik, had een gekreukeld gezicht en was sikkeneurig.

Column: Robinson

ALPHEN Onze dorpsgenote Marloes Verdiesen wil graag meedoen aan Expeditie Robinson. Om daarvoor in aanmerking te komen heeft ze zeven filmpjes in en om Alphen aan den Rijn opgenomen. Daar kon tot 9 april op gestemd worden.

Gerard van Gemert

Column: Vrouwenmagneet

ALPHEN Ellen was tijdens de Paasdagen in Kenia om voor onze stichting Circle4life kansarme kindjes te helpen. Dat betekende dat ik het rijk alleen had met Poppie. ,,Dan moet je met haar op een terras gaan zitten," zei een collega.

Column: Stemdag

ALPHEN Het was een rare drukke dag, vorige week woensdag. Er moest gestemd worden, 's avonds stond de Alphense finale van Read2Me op het programma waar ik moest jureren en overdag was ik op twee scholen in Den Haag.

Clubliefde

ALPHEN Van een afstandje volg ik met gemengde gevoelens de verrichtingen van onze Alphense voetbalclubs. En echt, met allemaal heb ik wel iets. De ene club omdat het die van mijn schoonfamilie is, de andere omdat ik er jaren jeugd heb getraind of omdat ik er zelf gevoetbald heb.

Column

Siberië

Stoempend tegen de ijzige wind en zonder enig besef zette ik om beurten kracht op de ene en daarna op de andere pedaal. De Siberische kou had mijn gedachten bevroren en gelukkig maar.

Column: Stoeltje

ALPHEN De gemeente heeft er voor gezorgd dat je bij de ingang van de Oosterbegraafplaats een stoeltje kunt lenen. Je gooit twee euro in een gleufje en dan kun je het stoeltje meenemen. ,,Ik ga eens kijken of dat echt gewenst is", zei ik tegen Ellen. ,,Doe dat nou niet.

Pagina's