Lezersnieuws

Mayra Orchestra met nieuwe show

Na de zeer succesvolle (en uitverkochte) 'World of wonder' shows komt Mayra Orchestra terug naar het Parkvilla Theater met een geheel nieuwe, avondvullende show die in het teken staat van het nieuwe album 'Oracle'.

Wishbone Ash terug in Alphen

Na twee zeer succesvolle concerten in 2016 en 2017 komt de legendarische classic rockband Wishbone Ash ook in 2018 weer terug naar Alphen a/d Rijn. Op 19 januari speelt de band in het Parkvilla Theater een show in het kader van hun 'Open Road 2018' tour.

Yesshows + Peter Gabriel tribute

Op 24 november 2017 heeft ons concert in het Parkvilla Theater een nostalgisch tintje. We gaan terug naar de jaren zeventig met Yesshows!

VROUWENKOOR INTERMEZZO NEEMT U MEE OP REIS!

VROUWENKOOR INTERMEZZO NEEMT U MEE OP REIS!

Zwanen in de ochtendzon

Vanmorgen opvliegende zwanen in de ochtendzon. Bij het meer

Gratis spreekuur met advocaat arbeidsrecht Berntsen Mulder Advocaten

Elke laatste vrijdag van de maand houdt Berntsen Mulder Advocaten gratis juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 aan de Zuidpoolsingel 172 in Alphen. Van 11.00 uur tot 12.00 uur zit een advocaat paraat om vragen over arbeidsrecht te beantwoorden.

Tekenen en schilderen als creatief instrument

Het Gilde heeft al jarenlang een gezellige, goed lopende teken- en schilderclub. En binnenkort wordt er een tweede groep gestart onder leiding van Tosja Tooten.

Het ijs is terug in Leiden: Schaatshal heeft deuren weer geopend!

Er is weer ijs in Leiden. De Leidse schaatshal heeft zijn deuren na een zomerstop van zes maanden weer geopend. Op de openingsdag op 30 september maakten meer dan honderd schaatsers gebruik van het speciale aanbod om voor 1 euro te kunnen schaatsen.

Vrijdag 27 oktober, orgelconcert Adventskerk Alphen a/d Rijn

Gastorganist Bert Mooiman op het Steinmeyer-orgel

Het tweede concert in de serie van de Orgelcommissie Adventskerk is op vrijdag 27 oktober.

De organist Bert Mooiman zal deze avond een mooi programma ten gehore brengen.

Pagina's