Lezersnieuws

5.000 euro van Rotaryclubs voor zwemles kinderen Groene Hart

Een cheque van 5.000 euro kon de Stichting van het Kind deze week in ontvangst nemen van vier Rotaryclubs in het Groene Hart. Het geld wordt besteed aan sportactiviteiten voor kinderen op Horizon-locatie Rijnhove in Alphen aan den Rijn.

auteur clemens wisse 7 juni op de koffie in swaenswijk

Donderdag 7 juni is auteur Clemens Wisse te gast tijdens de Koffieochtend PLUS in Wijkcentrum Swaenswijk. Om 10 uur staat de koffie voor iedereen klaar!

Wandel je fit! Beginnerscursus Wandelfit

'Een mooie opstart om in beweging te komen.' (Henk, 61)

Ronnie Flex feliciteert geslaagde kandidaten middelbare scholen

Unieke prijzen te winnen met Rabobankcampagne Geslaagd… én door!

Daan Spruit Nederlands kampioen marathon!

Tweede pinksterdag werd op de wegen van Waarland, Noord-Holland, het Nederlands Kampioenschap Marathon Inline Skaten 2018 verreden en “Alphens Sporttalent” Daan Spruit reed zich daarbij naar goud.

Leonie Henrich gaat naar WK CrossFit (The CrossFit Games 2018) in Amerika

Na een lange kwalificatie was afgelopen weekeinde het CrossFit EK (The Europe Regionals) in Berlijn. Tijdens deze Europe Regionals streden de teams en individuals om kwalificatie voor The CrossFit Games in Amerika: De test voor de fitste op aarde! De grootste CrossFit competitie van het jaar.

Vakantie voor mensen met lichte beperking 

Ons idee is op vakantie gaan met lichte verstandelijke personen. en we gaan van een groep van 8 op vakantie daar in zitten 2 begeleiders. We blijven in nederland en de totale omkosten betalen wij met 6 personen. We hebben een locatie op het oog in Hellevoetsluis ( EuroParcs ).

“Sparren” met ervaren ondernemer

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Dat is meestal geen probleem, daar ben je ondernemer voor geworden. Maar soms zijn er situaties waarin je zou willen ?sparren? met een onafhankelijke adviseur, die een langjarige kennis en ervaring in huis heeft.

Book of Genesis uitverkocht!

Het door Serious Music Alphen georganiseerde concert van The Book of Genesis dat op vrijdag 25 mei plaats vindt in het Parkvilla Theater is volledig uitverkocht.

Landstormdag 1936 fotos gezocht

Goedendag.   Ik zal mij eerst even voor stellen. Mijn naam is Bert-Jan Dierink 39 jaar en woon in Diepenheim. Mijn hobby is het verzamelen van Nederlandse Militaria van de mobilisatie 1939-1940.

Pagina's