Lokaal lezersnieuws

5.000 euro van Rotaryclubs voor zwemles kinderen Groene Hart

Een cheque van 5.000 euro kon de Stichting van het Kind deze week in ontvangst nemen van vier Rotaryclubs in het Groene Hart. Het geld wordt besteed aan sportactiviteiten voor kinderen op Horizon-locatie Rijnhove in Alphen aan den Rijn.

auteur clemens wisse 7 juni op de koffie in swaenswijk

Donderdag 7 juni is auteur Clemens Wisse te gast tijdens de Koffieochtend PLUS in Wijkcentrum Swaenswijk. Om 10 uur staat de koffie voor iedereen klaar!

Book of Genesis uitverkocht!

Het door Serious Music Alphen georganiseerde concert van The Book of Genesis dat op vrijdag 25 mei plaats vindt in het Parkvilla Theater is volledig uitverkocht.

Landstormdag 1936 fotos gezocht

Goedendag.   Ik zal mij eerst even voor stellen. Mijn naam is Bert-Jan Dierink 39 jaar en woon in Diepenheim. Mijn hobby is het verzamelen van Nederlandse Militaria van de mobilisatie 1939-1940.

Het was druk aan de Kruiskade

Een jong geitje met rek en strek oefeningen, iets over bloemetjes en bijtjes, waar zullen deze ganzen het over hebben en een koningin op haar nest!

Productontwikkelaar uit Alphen zet nieuw product op de markt middels crowdfunding

Alphen aan de Rijn,14 mei 2018– Iamo uit Alphen aan de Rijn is een crowdfunding campagne gestart via Funding Circle om financiering te realiseren voor de ontwikkeling van een nieuw product.

Nieuw leven!

op het weteringpad is de laatste week veel nieuw leven geboren!  Zoals jonge meerkoet hier gevoerd door ma/pa, jonge futen op de rug van ma en een jong kalfje van 1 dag oud.

Omleidingen

De rotondes worden aangepast in de wijk Kerk en Zanen.

Gelukkig geven de omleidingsborden duidelijk aan hoe je  het uhhh..centum kunt bereiken...

gevarieerd muziekprogramma in swaenswijk

Woensdag 23 mei is er een bijzonder muziekprogramma in Wijkcentrum Swaenswijk, aanvang 14.00 uur. Het geheel staat onder leiding van Ibo van Ingen, van de Muziekschool. Zingen maakt mensen blij!!

veilig bankieren? kom naar swaenswijk!

Donderdag 17 mei om 10.00 uur komt een medewerker van de Rabobank in Wijkcentrum Swaenswijk, ingang Jongkindt Coninckstraat 2b, uitleg geven wat veilig bankieren is. Als je ouder wordt wil je zo lang mogelijk zelfstandig blijven bankieren.Banken maken het senioren niet altijd even gemakkelijk.

Pagina's