Lokaal lezersnieuws

Junis opent nieuwe locatie Kinderdagverblijf in Benthuizen

Op woensdag 21 februari is er door Marie-Louise, directeur-bestuurder van Junis Kinderopvang, een nieuw kinderdagverblijf geopend in De Grobbebollen. Het was een gezellige ochtend waarbij veel mensen een kijkje kwamen nemen en de kinderen zich goed vermaakt hebben.

Kromme Aar

Wandeling langs de kromme aar

KinderKUNST en films in de voorjaarsvakantie bij Parkvilla

Er is weer veel te beleven in de voorjaarsvakantie bij Parkvilla. Voor kinderen van 4-8 jaar is er op donderdag 1 maart een KinderKUNSTdag met dans, kunst maken en film kijken. Het filmhuis vertoond in de vakantie de films 'Casper en Emma de bergen in' en 'Meester Kikker'.

De lente is echt in aantocht!

middagje kinderboerderij Zegersloot, er huppelt al aardig wat jong spul rond en kloonzoon is bij de jonge geitjes niet weg te krijgen.

Veel belangstelling voor informatieavond Bewust met energie

Stichting Bewonersbelangen Habeko wonen (SBHw) kijkt terug op een geslaagde thema-avond over bewust omgaan met energie.

Cursus "Snap je Stad": 100 jaar Alphen

De gemeente Alphen aan den Rijn bestaat in 2018 100 jaar. Een mooi moment om terug en vooruit te kijken. In maart geeft CAS Alphen, het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Alphen a-d Rijn, de cursus `Snap je Stad!`.

Weteringpad in Alphen aan den Rijn

Foto`s zijn gemaakt op het weteringpad in Alphen aan den Rijn

Wat is Alphen toch mooi!

prachtig stukje natuur in Alphen, het Zaanse Rietveld!

Tweede Kamerlid Jaco Geurts CDA op werkbezoek in Alphen en Boskoop

Op vrijdagochtend 23 februari organiseert CDA Alphen aan den Rijn een werkbezoek met Jaco Geurts, lid Tweede Kamerfractie van het CDA en woordvoerder landbouw, in Alphen aan den Rijn en Boskoop.

Esther de Lange, CDA lid Europees Parlement in Alphen

Op 23 februari organiseert CDA Alphen aan den Rijn een politiek debat met Esther de Lange in Castellum Alphen aan den Rijn.

Pagina's