Sport lezersnieuws

Vereniging IJssport Koudekerk levert de Nederlands Kampioen op het NK Marathonschaatsen in Tilburg

Zaterdag 17 februari streden de marathontoppers van de toekomst in Tilburg om de nationale titels in de verschillende jeugdcategorieën. Maar liefst vijf jeugdleden van Vereniging IJssport Koudekerk mochten op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg meedoen met het KPN Jeugdmarathon schaatsen.

ATTC EVO Repro wint Open Integratie Dubbeltoernooi

Evelien van Dam en Erik Ettema hebben tijdens de Zuid Hollandse kampioenschappen paratafeltennis bij tafeltennisvereniging DOING uit Zoetermeer het Open Integratie Dubbeltoernooi gewonnen. Ze kwamen op zaterdag 10 februari als beste uit de bus.

Succes voor Alphense schaatsers op alle fronten

Het kon niet op dit weekeinde voor de schaatsers van STC de Rijnstreek uit Alphen. Daan Spruit werd verkozen tot sporttalent van het jaar. ze reden 32 nieuwe persoonlijke records, 2 clubrecords, promoveerde en reden naar zilver en brons in Den Haag.

Medailles voor AZC synchroonzwemsters tijdens figurenwedstrijd

Zaterdag 10 februari was er een figurenwedstrijd voor alle synchroonzwemverenigingen uit regio West. Namens AZC Synchroon deden meiden mee uit 4 leeftijdsgroepen. En we kunnen met trots zeggen dat AZC een succesvolle wedstrijd achter de rug heeft!

Zilver voor June de Blois

June de Blois won zilver op de finaledag van de baancompetitie schaatsen voor pupillen in Den Haag! Op de laatste wedstrijd een groot aantal deelnemers van de Alphense schaatsvereniging STC De Rijnstreek mee.

De Kinderkring slaat weer toe bij schooldammen

De Kinderkring heeft net als vorig jaar toegeslagen op het Alphens Schooldamkampioenschap. In het Wijkcentrum Kerk en Zanen waren de Woubrugse scholieren afgelopen zaterdag de andere viertallen in beide categorieën de baas.

Synchroon AZC Masterduet brons op NK

Afgelopen weekend (26 en 27 januari) vonden de Nederlandse Kampioenschappen Synchroonzwemmen voor Senioren (18+) en Masters plaats. De synchroonzwemsters van de Alphense Zwemvereniging (AZC) waren erbij en gooiden hoge ogen bij de juryleden.

Junior en Timo schaatsen op Nationaal Pupillen Toernooi

De Alphense schaatsers van STC De Rijnstreek, Timo Valentijn en Junior de Blois hebben afgelopen weekeinde hun eerste optreden op nationaal niveau gehad.

Jong Personal Training viert 5-jarig jubileum met Remi Bonjaski

Rogier de Jong viert deze maand op een bijzondere manier het 5-jarig jubileum van zijn bedrijf Jong Personal Training. Op zaterdag 27 januari vertrok Rogier met zijn leden naar Almere voor dé ultieme work-out met 3-voudig K1 wereldkampioen Remy Bonjaski.

Successen voor tafeltennissers van ATTC EVO Repro.

Maar liefst 9 deelnemers deden afgelopen week mee aan de Zuid-Hollandse kampioenschappen voor de jeugd. Hoewel er geen prijzen werden meegenomen, ontving ATTC een cheque van 175,00 euro voor de 5e plaats in het zogenaamde JAWS klassement.

Pagina's