Sport lezersnieuws

Wandel je fit! Beginnerscursus Wandelfit

'Een mooie opstart om in beweging te komen.' (Henk, 61)

Daan Spruit Nederlands kampioen marathon!

Tweede pinksterdag werd op de wegen van Waarland, Noord-Holland, het Nederlands Kampioenschap Marathon Inline Skaten 2018 verreden en “Alphens Sporttalent” Daan Spruit reed zich daarbij naar goud.

Leonie Henrich gaat naar WK CrossFit (The CrossFit Games 2018) in Amerika

Na een lange kwalificatie was afgelopen weekeinde het CrossFit EK (The Europe Regionals) in Berlijn. Tijdens deze Europe Regionals streden de teams en individuals om kwalificatie voor The CrossFit Games in Amerika: De test voor de fitste op aarde! De grootste CrossFit competitie van het jaar.

Golfweek 2018 GC Zeegersloot

PERSBERICHT

De natuur maakt haar eigen schilderijen.

Tijdens een mooie fietstocht door het Groene Hart kwam ik in de buurt van Ter Aar deze variant op "De Stier" van Paulus Potter tegen.

Beat It 2 haalt 900 euro op voor KWF

Tijdens het jaarlijks terugkerende Heitingatoernooi bij ARC op 12 mei haalde BEAT IT 2 €900,- op voor de Samenloop voor Hoop (KWF).

AZC-Synchroonzwemsters behalen goud tijdens landelijke wedstrijd in Raalte

Zaterdag 12 mei was de Interregio Age 2 (leeftijd 13 tot 15 jaar) in Raalte, waar synchroonzwemverenigingen uit het hele land aan mee deden. De Alphense Zwemclub was met een solo, duetten en een ploeg goed vertegenwoordigd.

Teamspirit geeft doorslag tegen D.W.O. voor Koudekerk

Koudekerk dacht goede zaken te hebben gedaan met een 3 - 0 winst tegen het veel hoger staande D.W.O. maar toen alle uitslagen binnen waren bleek dat er weinig winst was geboekt.

Sportieve skatemiddag voor Junis kinderen

In de meivakantie gaf SchaatsTrainingsCentrum de Rijnstreek (STC de Rijnstreek) een skateclinic aan verschillende BSO-locaties van Junis. Ongeveer 90 kinderen van 7 jaar en ouder deden mee.

Leren mediteren in de Vrouwgeestpolder

De methode die hier bedoeld wordt, is heel eenvoudig. Het is gewoon lopen in de polder en met je aandacht blijven bij wat er is. Wat je hoort hoor je, wat je ziet zie je, wat je voelt voel je, wat je denkt denk je. Wat er is, is er. Hou niets vast en hou niets af.

Pagina's