Al stempelend Driehoorne ontdekken

ALPHEN Op de Meet & Greet-dag in Driehoorne op 6 september konden bezoekers met een plattegrond en stempelkaart Driehoorne ontdekken.

Ze konden daarbij kennismaken met alle faciliteiten en diensten die daar aangeboden worden. Met een plattegrond en stempelkaart kon er een route afgelegd worden langs alle activiteiten en 'open deuren' in Driehoorne. Een volle stempelkaart leverde een leuk presentje op en was tevens een lot voor de loterij later die middag.

Tijdens de drukbezochte middag konden ouderen en jongeren passief én actief mee doen aan de verschillende activiteiten. Zo konden jongeren op het sportveld van Driehoorne deelnemen aan clinics die door sportclubs uit Alphen aan den Rijn waren opgezet. Ook ontbrak de suikerspinmachine niet en werd er flink geknutseld. De ouderen lieten zich graag informeren door de gevestigde bedrijven in Driehoorne, speelden een wedstrijd petanque of reden een testparcours met de scootmobiel.

"De veelzijdigheid aan activiteiten, gaf jong en oud de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. En daarin lijken we prima geslaagd gezien alle reacties. Driehoorne heeft zich samen met alle bedrijven die hier gehuisvest zijn, kunnen presenteren aan een groot publiek," aldus Sita Tjepkema directeur van Driehoorne.

"Neem als voorbeeld Junis Kinderopvang de Eekhoorn. Zij hebben met de kinderen een appeltaart gebakken voor de wedstrijd en een prijs gewonnen. Dit was waarschijnlijk een taart van grootmoeders recept, maar met een moderne twist."

De dag werd feestelijk afgesloten met een Happy Hour en live muziek.