• Elektravrijwilliger (links) helpt kledingvrijwilliger (rechts) met vastgelopen rits - Repair Café Stichting Kringloop Alphen

    Stichting Kringloop Alphen

26 april Repair Café!

20-04-2018, 16:36 | Lezersnieuws | Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn

Datum:

donderdag 26 april 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Energieweg 13
Stichting Kringloop Alphen
Alphen aan den Rijn

Hulp nodig met kapotte spullen? Kom er 26 april mee naar het Repair Caf?!

Wat doet u met spullen die er duidelijk geen zin meer in hebben? Weggooien? Mooi niet! Elke laatste donderdag van de maand organiseert Stichting Kringloop Alphen het Repair Caf? van Alphen aan den Rijn. Samen met onze vrijwilligers zorgt u ervoor dat uw spullen misschien weer een jaartje mee kunnen! Want we zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, nietwaar?

U kunt met allerhande spullen met een kwaaltje terecht bij het Repair Caf? van Stichting Kringloop Alphen, denk bijvoorbeeld aan: ? elektrische apparaten die het niet meer doen, ? fietsen met een lekke band, ? klokken die niet meer lopen en ? kleding met een gaatje.

Elke laatste donderdag van de maand zitten tussen 10.00 en 12.00 uur op Energieweg 13 in het gezellige KringloopCaf? onze handige vrijwilligers voor u klaar met advies en een lekker kopje koffie. Neem uw kapotte spullen mee en probeer het samen met hen een langere levensduur te geven. Gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld. Ook het advies en de hulp is gratis!

Om alles in goede banen te leiden, wordt er gebruik gemaakt van volgnummers. U kunt zich hiervoor melden bij de kassa. De activiteiten binnen het Repair Caf? zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes, dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

Meer weten over Stichting Kringloop Alphen? Ga naar www.kringloopalphen.nl. Meer informatie over Repair Caf?s is te vinden via www.repaircafe.nl.