• Trainsters Anneke en Judith

    AAV'36
  • Trainsters Anneke en Judith

    AAV'36
  • Trainsters Anneke en Judith

    AAV'36

AAV’36 Goes Rotterdam Marathon Again.

09-10-2018, 19:22 | Lezersnieuws | Elsbeth Littink-Hoogeveen

Datum:

woensdag 7 november 2018, 19:30

Locatie:

Sportlaan 6
AAV'36
Alphen aan den Rijn

Speel je met de gedachte om je voor de marathon van Rotterdam in 2019 in te schrijven of heb je je al ingeschreven?

Dan hebben wij goed nieuws! Voor de tweede keer kun je bij AAV?36 trainen voor de Rotterdam Marathon. Vanaf januari 2019 start de hiervoor speciaal opgezette loopgroep. Met gelijkgestemden bereid je je voor op deze geweldige uitdaging.

Wat houdt het programma in: ? Volledig trainingsprogramma van100 dagen ? 1x per week gezamenlijk trainen op de atletiekbaan ? Coaching en training van gediplomeerde trainers ? Trainen met hartslagmeter ? Een schema dat bij jou past ? Optie uit 2 trainingsmethodes; meer of minder kilometers ? Gezamenlijke trainingslopen ? Deelname aan de Zegerplasloop ? Informatieavond sportvoeding

Wat moet je kunnen: Je bent in staat om 10 kilometer binnen het uur te lopen en / of een halve marathon comfortabel te kunnen lopen. Er is geen sprake van (ernstig) overgewicht.

Hebben wij je interesse gewekt? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 7 november bij AAV?36. Inloop v.a. 19:30, start om 19:45 uur. Aanmelden voor deze avond kan d.m.v. het sturen van een mailtje naar aavgoesrotterdam@outlook.com.

Op deze avond wordt uitgelegd wat het programma inhoudt, welke kosten eraan verbonden zijn ?n wordt direct de mogelijkheid geboden je in te schrijven. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers aan het trainingsprogramma. Wees er dus snel bij!