• Vocality, Popkoor Just for Fun en Popkoor Mikado

    Dirk Barnhoorn e.a.

Feestelijke jaarafsluiting Popkoor Mikado

23-06-2018, 10:48 | Lezersnieuws | Ellen Post Uiterweer

Datum:

dinsdag 3 juli 2018, 19:30

Locatie:

Noordeinde 62
Studio Oosterman
Aarlanderveen

Ieder jaar sluit Popkoor Mikado het zangseizoen feestelijk af door twee bevriende koren uit te nodigen die voor elkaar en hun publiek optreden. Dit keer is het op dinsdagavond 3 juli vanaf 20.00 uur bij Studio Oosterman in Aarlanderveen. Geweldige optredens kunt u zien van Just for Fun, Vocality, Mikado en zelfs een Surprise Act. Het is een open avond en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Voor iedere muziekliefhebber een must! Het programma gaat van start met Ladies Vocal Group Vocality. Zij zingen a capella, meerstemmig en zonder dirigent. Het repertoire bestaat uit close harmony, barbershop en musical songs, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Daarna bestijgt Popkoor Just for Fun het podium. Dit spetterende koor zingt de nieuwste hits en weet de juiste balans te vinden tussen gezelligheid en serieus oefenen, het is dan ook het leukste koor van Zoetermeer.

Dan is het tijd voor de surprise act. Hier kunnen we nog niets over zeggen, maar dit onderdeel van het programma mag u echt niet missen!

De avond wordt afgesloten door Popkoor Mikado. Het gevarieerde repertoire, de meerstemmige composities, de combinatie van enthousiasme, zang en presentatie maakt ieder optreden tot een muzikaal feestje.

U kunt hier gratis bij zijn Op dinsdagavond 3 juli vanaf 20:00 uur is Studio Oosterman, Noordeinde 62 in Aarlanderveen ?the place to be?. De zaal gaat open om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Gezelligheid volop, in het programma zijn pauzes ingepland zodat er voldoende tijd is om bij te praten. Maar de avond is natuurlijk vooral bedoeld om te genieten van dat wat ons allen bindt: muziek!

Informatie Voor meer informatie over Popkoor Mikado kijk op www.popkoormikado.nl, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.