gastspreker bij Businessclub Rijnstreek

04-04-2018, 17:06 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 20 april 2018, 07:00 tot 09:00

Locatie:

Rijnplein 1-3
Theater Castellum
Alphen aan den Rijn

Iedere ondernemer heeft te maken met tegenslag, of het nu op financieel vlak is, te maken heeft met deadlines of met personeel, de uitdaging blijft om een positieve insteek te behouden. Sommigen doen dat van nature, anderen blijven hangen in gevoelens van frustratie, angst en woede. Voor Ferry Zandvliet is loslaten en niet toegeven een noodzaak geworden. Hij ging met een stel vrienden naar Parijs om een concert bij te wonen van een van zijn favoriete bands en was getuige van een van de heftigste schietpartijen uit de recente geschiedenis. Die avond in november 2015 heeft het leven van Ferry Zandvliet voor eens voor altijd veranderd. Zijn inspirerende verhaal over Bataclan gaat niet over angst en terreur, maar over hoop en vertrouwen. Zijn intense verhaal is oprecht en aangrijpend, maar toont ook aan dat heftige impact in een mensenleven ook mooie dingen kan brengen. Uit iets negatiefs iets positiefs halen, is iets dat Ferry van nature doet. Graag inspireert hij tijdens zijn lezingen als spreker ook anderen om op de best mogelijke manier om te gaan met tegenslagen. Hij spreekt daarom niet alleen over de gebeurtenis zelf, maar ook over de enorme impact op zijn leven, het omgaan met de media, het gebruik van medicatie en het niveau van hulpverlening. Op boeiende wijze schetst hij de allesbepalende factoren van vriendschap, humor en muziek die hem hielpen om een jaar na de aanslag een positieve wending aan zijn leven te geven.

Maak nu gratis kennis met Businessclub Rijnstreek. Kom netwerken en ontbijten en laat u inspireren door Ferry Zandvliet en zijn verhaal over de aanslag in november 2015 in concertzaal Bataclan te Parijs. Vrijdag 20 april, van 7.00u ? 9.00u ?s morgens in theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn.

Mis deze kans niet en meld u snel aan via: bcrontbijt@gmail.com. Voor meer informatie over de BCR en Ferry Zandvliet: www.businessclubrijnstreek.nl