• Marjan Berk

    Ernie Enkelaar

Marjan Berk met "Solo" in Parkvilla Theater

06-11-2017, 10:51 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 15 november 2017, 20:15 tot 22:00

Locatie:

Cornelis Geellaan 2, Alphen aan den Rijn
Parkvilla, Park Rijnstroom
Alphen aan den Rijn

Een unieke One Woman Show waarin Marjan Berk met haar eigen werk uit verleden en heden speelt en zingt. Marjan Berk (1932) was jarenlang werkzaam in cabaret, toneel, musical, film en televisie. Ze schreef meer dan honderd scenario's, onder andere voor Vrouwenvleugel - waar ze de Gouden Televizier-ring 1994 mee won -, ze schreef meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken.

Ze is de koningin van het korte verhaal en weet altijd feilloos de finesses van het dagelijks leven bloot te leggen, met humor én zelfspot. In 1981 schreef ze haar eerste boek, Nooit meer slank. Meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken volgden.

Vanaf 1983 schrijft de columns voor het Algemeen Dagblad, Provinciale Zeeuwse Courant, Gaykrant en Margriet. Dat maakt Marjan Berk tot de oudste vrouwelijke columnist van Nederland. Marjan leest in haar voorstelling Marjan Solo voor uit eigen werk.

Kaarten kosten € 17,50 / CJP € 16,50 (inclusief consumptie) en zijn verkrijgbaar op www.parkvilla.nl/theater of vanaf 45 min. voor aanvang van de voorstelling aan de kassa.