• Lampionnenoptocht

    Wim Roelsma

Najaarsmarkt met leuke Halloween activiteiten in de Herenhof !

20-10-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 oktober 2017, 09:00 tot 17:00

Locatie:

Herenhof , Alphen aan den Rijn
De Herenhof
Alphen aan den Rijn

Alphen a/d Rijn- zaterdag 28 oktober wordt er weer een najaarsmarkt georganiseerd met 'creepy funny' activiteiten in de middag.

Dat het binnenkort Halloween is, zal niemand ontgaan zijn. Halloween kent zijn oorsprong in Amerika en inspireert ons in Nederland tot feesten en versieringen. Kenmerkend voor Halloween is de alomtegenwoordigheid van het 'griezelige'. Een oranje pompoen, uitgesneden in de vorm van een gezicht met een gemene grijns en met daarin een lichtje, is symbool bij uitstek van het feest. Ook bij de Herenhof zal dit niet onopgemerkt voor bij gaan!

Vanaf 09.00 uur kunt u lekker langs de kraampjes van de najaarsmarkt gaan en leuke, passende seizoenartikelen aanschaffen. De markt duurt tot 17.00 uur en er is genoeg te beleven. Een groot aantal kramen zullen er worden geplaatst met voor ieder wat wils. Tussen 12.30 en 16.30 uur zal er sfeervolle muziek te horen zijn van het inmiddels 'huisorkest van de Herenhof', de Knappe Koppen. Geschminkt als vriendelijke muzikale griezels spelen zij ambulant door het winkelcentrum. De liedjes zijn bekende nummers uit de jaren zestig tot nu en uiteraard gericht op Halloween. Zij spelen akoestisch met accordeon, gitaar en contrabas met speciaal voor deze middag een extra scary interactie.

Ook voor de kinderen is er een leuke Halloween workshop zoals voorgaande jaren. Zij kunnen volop genieten tijdens het maken van lampionnen. Deze workshop vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur is er een gezellige optocht van de kinderen met hun zelf versierde lampion.

Alle activiteiten zijn uiteraard gratis en worden u aangeboden door de Herenhof winkeliers. De kinderen hoeven zich niet in te schrijven voor de workshop.

Winkelcentrum Herenhof, waar anders!