• Kerstmarkt Düsseldorf

    Miranda Wigmans

Shoppen in Düsseldorf en Alpe d'HuZes steunen!

02-11-2017, 21:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 november 2017, 08:00 tot 21:00

Locatie:

, Alphen aan den Rijn
Vertrek vanaf de Herenhof, Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Zaterdag 25 november organiseert Team Friends een Kerstdagtocht naar Düsseldorf om geld op te halen voor Alpe d'HuZes. Na het succes van vorig jaar en de vele enthousiaste reacties hebben we de Kerstdagtocht weer opgezet.

We vertrekken zaterdagochtend om 08.00 uur vanaf de Herenhof in Alphen aan den Rijn en rijden vervolgens rechtstreek richting Düsseldorf. Voor de klok van 10.30 uur kom je aan in het centrum van Düsseldorf om vervolgens de hele dag op eigen gelegenheid te shoppen. De touringcar vertrekt om 18.00 uur vanuit Düsseldorf, waarna je rond 21.00 uur weer terug bent in Alphen aan den Rijn. De kosten zijn € 27,- per persoon. Hiervoor krijg je een heerlijk kopje koffie of thee en steun je ook nog eens het goede doel!

Düsseldorf heeft één van de gezelligste kerstmarkten in Duitsland door de feeërieke verlichting, de ijsbaan, de verschillende pleinen en de honderden winkels met hun sprookjesachtige etalages. En het leuke van onze kerstdagtocht is dat iedereen mee kan. Moeders, partners, dochters, vriendinnen, buurvrouwen en natuurlijk ook fiets- of wandelmaatjes.

De opbrengst gaat ook dit jaar weer naar Alpe d'HuZes, alleen wel een ander team: Team Friends. Team Friends bestaat uit 2 bevriende koppels: Michel en Carla Zondag en Eric en Miranda Wigmans.

Miranda Wigmans fietst komend jaar voor de zevende keer de Alpe d'HuZes. Eric Wigmans is ook sinds 2012 bekend met Alpe d'HuZes. De afgelopen drie jaar was Eric de vaste touringcarchauffeur van het Alphense team, Team Alphen Alpe d'Huzes. Dit team slaat een jaartje over. Maar als kanker zo dicht bij komt, is de keus om toch te gaan snel gemaakt.

Beuk Touringcars, de werkgever van Eric Wigmans, draagt graag een steentje bij en belast daarom alleen de vaste verplichte kosten zoals tol en verzekeringen door. Hierdoor gaat er een groot gedeelte van de reissom naar de Stichting Alpe d'HuZes. Doel van deze actie is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen om de ziekte kanker de wereld uit te helpen.

Voor vragen over deze actie kun je ook contact opnemen met Miranda Wigmans via e-mail m.a.wigmans@gmail.com of op telefoonnummer 06- 10 32 73 81 (graag na 18.00 uur).