• Debby Petter

    PR Parkvilla

Theatermonoloog Debby Petter - In mijn hoofd

12-02-2018, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 21 februari 2018, 20:15 tot 22:30

Locatie:

Cornelis Geellaan 2, Alphen aan den Rijn
Parkvilla Theater
Alphen aan den Rijn

Op 21 februari om 20.15 uur speelt Debby Petter haar theatermonoloog In mijn hoofd bij Parkvilla in het theater.

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk.

Over Debby Petter

Debby Petter was een aantal jaren werkzaam in het onderwijs, waarna ze voor de televisie koos. Ze presenteerde het programma Spoorloos en was nieuwslezeres bij zowel het NOS-Journaal als het Jeugdjournaal.

Ze speelde in diverse theatervoorstellingen, waaronder in 2009 de eenakters Hexen en Mijn Man van Youp van 't Hek. Ook was zij te zien als een van de vrouwen in de theaterhit Zadelpijn en ander damesleed naar de bestseller van Liza van Sambeek. Deze voorstelling werd genomineerd voor de Toneel Publieksprijs 2011. Debby speelde ook in Zadelpijn 2 (2012/2013). Ze schreef het boekje 'Ik ben er nog' en speelde de voorstelling (2011-2016). In 2013/2014 speelde ze de solovoorstelling 'Gaandeweg'.

Kaartverkoop

Kaartjes zijn te koop via de website www.parkvilla.nl of aan de kassa. Indien je kaarten online koopt kun je van tevoren je stoel bepalen. Een kaartje voor deze voorstelling kost € 17,50, inclusief consumptie