• Wandelfit

    AAV'36

Wandel je fit! Beginnerscursus Wandelfit

24-05-2018, 11:20 | Lezersnieuws | Elsbeth Littink-Hoogeveen

Datum:

dinsdag 12 juni 2018, 09:30

Locatie:

Sportlaan 6
AAV'36
Alphen aan den Rijn

'Een mooie opstart om in beweging te komen.' (Henk, 61) Dinsdagochtend 27 maart om 9.30 start weer een Wandelfitcursus bij AAV?36. Een effectieve wandelcursus waarin de vorige deelnemers hebben ervaren dat ze zich fitter voelen, minder moe na boodschappen doen en gegarandeerd 2 keer per week een gezellige ochtend hebben. Het is een mooie opstap naar een gezondere leefstijl. De trainingen worden gegeven door deskundige trainers van AAV?36. Ook zijn fysiotherapeuten van Stichting Alphense Fysiotherapeuten betrokken. Zij ondersteunen naar behoefte van de deelnemers en verstrekken informatie over gezond en voldoende bewegen.

Dus wil je minder last hebben van lichamelijke en/of chronische klachten? Wil je bewegen, maar niet alleen? Dan biedt Wandelfit uitkomst. Een laagdrempelig programma van 10 weken met een verantwoorde opbouw, die rekening houdt met je klachten en mogelijkheden. Een basisconditie is beslist niet vereist, maar wordt door deelname aan Wandelfit juist verkregen. Samen bewegen met plezier staat voorop.

De cursus is van 12 juni t/m 23 augustus. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagochtend en starten om 9.30 (di) en 10.00 (do) bij AAV?36, Sportlaan 6. Na afloop sluit je samen gezellig af met een kopje koffie of thee. De kosten voor de gehele cursus zijn 25 euro. Dinsdagochtend 27 maart is de informatie-ochtend. We geven dan informatie over de cursus, de fysiotherapeut is aanwezig en je kunt ook een stukje training meedoen. De cursisten van de voorgaande cursussen zijn razend enthousiast. Aanmelden kun je door een email te sturen naar wandelfit@aav36.nl. Vermeld bij het opgeven naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Meer informatie: http://www.aav36.nl/wegatletiek/beginnerscursus-wandelfit