• Nick Coster

    Michelle Morales

1-op-1 training van een ex-profvoetballer in Alphen aan den Rijn

07-12-2017, 11:11 | Lezersnieuws | Michelle Morales

Jouw doelen sneller bereiken door te trainen als een topsporter? Dit is sinds kort mogelijk in Alphen aan den Rijn. Alphenaar Nick Coster maakt dit mogelijk met zijn personal training bedrijf CosPT: Nick Coster Personal Training.

Nick Coster heeft vijftien jaar ervaring in professioneel voetbal. Door de jaren heen heeft hij meer dan 250 wedstrijden in betaald voetbal gespeeld bij onder andere ADO Den Haag en FC Volendam. Zijn kennis en ervaring wil hij nu overbrengen op andere mensen, want trainen als een topsporter is heel anders dan regulier trainen.

"De kennis komt niet uit een boek of opleiding, maar uit meer dan vijftien jaar topsport. Zoals ik mijn professionele carrière met veel passie en volle overgave heb beleefd wil ik dit nu op jou overbrengen."

Coster gaat aan de slag met het hele plaatje. "In de topsport moet je niet alleen lichamelijk sterk zijn, maar ook mentaal. Ik deel graag mijn levensstijl met jou en weet jou te motiveren om door hard te werken en met veel plezier het optimale uit jezelf te halen. Met mijn coaching en enthousiasme zal ik jou motiveren en uitdagen. Samen naar een fitter, gezonder en vrolijker leven."

Coster richt zich op verschillende soorten trainingen:

- Voetbaltraining

- HIIT training

- Looptraining

- Pads training

- Running bootcamp.

De trainingen zijn 1-op-1 maar kan ook als duo of in groepsverband gevolgd worden. "Ik luister naar jouw verhaal en samen zullen we werken om jouw doelen naar resultaat om te zetten."

De trainingen zijn er voor alle leeftijden en niveaus. Zo geeft Nick Coster nu trainingen aan mannen, vrouwen en kinderen in de leeftijd van acht tot zestig jaar. De trainingen worden op verschillende locaties in Alphen aan den Rijn gegeven.

Ervaar het verschil in training en mindset en werk aan jouw doelen bij CosPT. De eerste training is gratis dus meld je nu aan voor een proeftraining op www.cospt.nl.