• Foto: Marjolein Boom

    Marjolein Boom

Entertainment op stakingsdag door Junis en samenwerkingspartners

11-12-2017, 15:30 | Lezersnieuws | Junis Kinderopvang

Op 12 december is er weer een landelijke stakingsactie van de basisscholen. Junis Kinderopvang heeft begrip voor de motivatie van de leerkrachten voor deze actie, maar snapt ook dat deze extra sluitingsdag lastig kan zijn voor ouders. Daarom zijn bijna al onze BSO-locaties geopend en gaan wij er met de kinderen een super dag van maken!

Kindervoorstelling in Castellum en spelinstuif voor alle Alphense kinderen

Om er een gezellige dag van te maken, hebben wij onze handen ineen geslagen met Castellum, Sportspectrum NEXT, Alphen Beweegt en Parkour Disciplines. Castellum en Sportspectrum NEXT zijn beide onderdeel van het samenwerkingsnetwerk BOOST. Met elkaar zorgen wij op deze dag voor plezier en entertainment in Alphen aan den Rijn op verschillende locaties voor alle Alphense kinderen! Zo is er in Castellum maar liefst twee keer (om 10.00 en 14.00 uur) een gratis kindervoorstelling verzorgt door 'Theaterfiets'. Aanmelden is verplicht en kan via Castellum. Willen de kinderen liever lekker klimmen en klauteren of sportspellen spelen? Dan zijn de kinderen tussen 10.00 en 12.00 uur welkom voor een spelinstuif georganiseerd door BOOST op de volgende locaties: sportzaal De Oude Wereld in Kerk en Zanen en gymzaal Verdihof in de Componistenbuurt. Aanmelden is voor deze activiteit niet verplicht.

Workshops voor alleen onze BSO-kinderen

Voor de BSO-kinderen van 7 jaar en ouder hebben wij ook nog een speciaal middagprogramma, waar zij kunnen deelnemen aan stoere workshops als freerunnen, boksen en bootcamp. De workshops worden gegeven door Parkour Disciplines, Alphen Beweegt en BOOST.

Voor de BSO-kinderen op deze dag zijn de aanmeldingen voor de activiteiten door de BSO-locaties al geregeld.