• trots op ons keurmerk

    prive

keurmerk Haccp 2018

13-02-2018, 07:10 | Lezersnieuws | de Goudreinet

Vers verser verst! Dat is het assortiment bij De Goudreinet De Baronie. Zij selecteren & bereiden de beste én lekkerste producten en dat doet De Goudreinet al ruim 80 jaar. Zo hebben zij naast het traditionele groenten- en fruit, ook een breed assortiment in ongebrande noten, zuidvruchten, gedroogd fruit, rauwkost en salades.

Werken met voedsel brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De kwaliteit moet niet alleen hoog zijn. De klanten moeten ook kunnen vertrouwen op veilig voedsel. Een bedrijf moet voldoen aan strenge wettelijke eisen wanneer zij handelen in voeding. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is het onderdeel van de rijksoverheid dat hierop toeziet. De NVWA controleert op basis van regels voor voedselveiligheid die zijn vastgelegd in de Warenwet of in Europese wetgeving.

De voedsel en warenautoriteit controleert ook de naleving van de verschillende branche-hygiënecodes en ziet zo toe op de hygiëne. De Goudreinet bij De Baronie glimt van trots want: ZE HEBBEN HEM! Het felbegeerde keurmerk van Bureau de Wit. Hét hoogst haalbare keurmerk dat staat voor hygiëne en voedselveiligheid.