Lezersnieuws

Voorleeswedstrijd op basisschool de Tamboerijn

De afgelopen maand stond op onze school in het teken van de ‘Christelijke kinderboekenmaand’. Praten over boeken, bij elkaar voorlezen, verhalen schrijven, ouders die komen voorlezen. Want lezen is heel erg belangrijk en vooral ook heel erg leuk!

Informatie-avond Westend druk bezocht

Het was woensdagavond 10 oktober een drukte van belang in Tussen Kaag en Braassem.  Zeker meer dan 300 mensen maakten daar kennis met de plannen voor het nieuwe woongebied Westend.

Mean Old Men voortvarend van start.

Yes, yes, yes!

Handballers gezocht!

De heren senioren van handbalvereniging SV Rijnstreek zijn op zoek naar nieuwe spelers! Ben je 18+ en kun je op dinsdagavond trainen en op zondag je wedstrijden spelen? Meld je dan aan voor een training via administratie@svrijnstreek.nl.

Hockey Club opent velden met grootste teamfoto ooit

Afgelopen zondag vierde Hockey Club Alphen de officiele opening van de nieuwe watervelden. Dit deed de vereniging door met zoveel mogelijk leden op veld 1 het getal 50 te vormen. De hockeyclub viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan.

AAV'36 gaat door met Wandelfit

De wekelijkse Wandelfit trainingen bij AAV'36 blijven bestaan, ondanks dat de subsidie hiervoor deze maand stopt.

schilder-dichtbundel "met andere ogen"

“Met andere ogen”   

“Met andere ogen”  nieuwe schilder- dichtbundel van Irma Verschuren van Tilborg. Uitgave in eigen beheer.

Maandelijkse Gilde Fietstocht

Startplaats en starttijd: N.B. Wij starten vanaf het Rijnplein. De starttijd blijft 10.00 uur. Buiten de consumpties en eventuele veerboten zijn er verder ook geen kosten aan de tochten verbonden.

Eerste avondvullende theatershow voor Alphense Mix & Match: a capella met een vleugje theater!

Zangkwartet Mix & Match presenteert op 2 november 2018 in het Parkvilla Theater “Fier op een rij”. Een afwisselend concert gevuld met lichte en verrassende nummers mét een vleugje theater, geregisseerd door Mieke van der Hulst.

Pannenkoeken of Baghrie?

Afgelopen dinsdag brachten Anne Margot, Najet en Miranda namens De Blije Wijk een bezoek aan de damessoos van Oudshoorn.

Pagina's