Lezersnieuws

Loopcursus 'Start 2019 Fitter' bij AAV'36

Is jouw goede voornemen om fitter te worden? Wil je (starten met) hardlopen en langer leren lopen dan een kwartier? En lijkt het je leuk om dit samen met anderen te doen? Dan heeft AAV'36 een mooi aanbod voor je. De loopcursus 'Start 2019 fitter' start maandagavond 14 januari.

Advies vragen is teken van ondernemerskracht

'Ondernemers doppen hun eigen boontjes'. Dat is een veel gehoorde opvatting die in principe juist is.

Een misvatting is echter dat het vragen van advies een teken van zwakte zou zijn.

Nieuwe voorzitter Ondernemersklankbord

Alphenaar Carel Paardekooper heeft vandaag zijn functie van regiovoorzitter overgedragen aan Raymond Blessing, eveneens uit Alphen aan den Rijn. Paardekooper heeft sinds 2014 leiding gegeven aan het team adviseurs van Ondernemersklankbord, regio Rijnland.

The MuSix komen naar Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – The MuSix komen DV donderdag 3 januari naar het Kruispunt in Alphen aan den Rijn. Na de succesvolle concertserie in 2018 komen de zes bevriende muzikanten  naar Alphen aan den Rijn voor een afwisselend instrumentaal concert.

Groots indoor sportfeest

Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden organiseert Alphen Beweegt op woensdag 2 januari een indoor sportfeest in de Limeshal. Dit evenement is van 13.00-15.00 uur en is voor kinderen van 2 t/m 5 jaar (onder begeleiding van een (groot) ouder) en kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname is gratis.

Recordrukte bij Bruggenrun

De Alphense Bruggenrun, een hardloopwedstrijd dwars door het Alphense centrum, trok in de 7e editie op 13 december een recordaantal deelnemers. Zo’n 300 mensen volbrachten de tocht, die over 14 bruggen en 11 kilometer voerde.

Black Gospelconcert in Alphen aan den Rijn trekt volle kerk; gospel als muziekgenre is in opkomst

Alphen aan den Rijn 16 december 2018 – Op vrijdag 14 december organiseerde Stichting Vrienden van de Adventskerk een Black Gospelconcert met het Chosen Gospel Choir, Pearl Jozefzoon en Sharon Kips in de Adventskerk.

BRONS voor Naomi Schuitmaker op de districtswedstrijd voor Wilskracht!

Afgelopen zaterdag 15 december 2018 turnde de turnsters van Wilskracht hun eerste districtswedstrijd. In het niveau N3 kwamen Naomi Schuitmaker, Valentina van den Helder en Jade de Jonge aan de start in Hellevoetsluis.

25 jaar Vereniging De Motorsleepboot als boek

ALPHEN AAN DEN RIJN In het kader van het vijfde lustrum van Vereniging De Motorsleepboot heeft het bestuur van de VDMS besloten om een naslagwerk te laten maken in de vorm van een boek.

Gratis advies voor ondernemers

Wilt u een bedrijf starten of heeft u vragen over uw bestaande bedrijf? Aarzel niet en vraag advies aan de ervaren ondernemers van Ondernemersklankbord. Kom voor een vrijblijvende kennismaking met onze adviseurs naar ons inloopspreekuur.

Pagina's