Lezersnieuws

pimpen

Onder begeleiding van Alphen Schoon coaches en onder leiding van een kunstenares van Parkvilla, hebben zo'n 12 leerlingen van het Scala College op 12 juli jl. de containers aan de Diamantstraat gepimpt.

Zo vader zo zoon

Een zwanen paar met jongen, opvallend was dat er een jong in de buurt van pa zwaan bleef. Als pa de kant op ging dan het jong ook als pa zijn vleugels ging poetsen het jong ook....dus echt, zo vader zo zoon.

Nieuwe voorstelling Jeugdtheater Applaus

Jeugdtheater Applaus speelt een gloednieuwe voorstelling met de titel 'Alle Helden heten Jack'. Deze voorstelling wordt gespeeld door de 12+groep. Het verhaal: Een groep van negen drenkelingen spoelt aan op een onbewoond eiland na een schipbreuk.

Spreekuur Rijbewijskeuringen in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN -  Senioren 75+, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor d.d.  26 juli en 23 augustus terecht op het spreekuur in Wijk

Merel Leuring van AZC Synchroon wint goud bij het Portugese Open

Merel Leuring van AZC Synchroon wint goud bij het Portugese Open

Johan Cruyff Junior Wheelchair Tennis Camp

Tenniscentrum Nieuwe Sloot is opnieuw trotse gastheer van een internationaal rolstoeltennistoernooi. Van 23 tot en met 26 juli komen 23 jeugdige internationale talenten naar Alphen aan den Rijn om deel te nemen aan het Johan Cruyff Foundation Junior Camp, editie Europe.

Groene Hart Rijnwoude voor derde keer landelijke winnaar De Weddenschap

Groene Hart Rijnwoude deed ook dit schooljaar weer mee met de landelijke leesbevorderingscampagne De Weddenschap. Alle leerlingen zijn de uitdaging aangegaan om in een half jaar tijd drie boeken te lezen.

Karateka Dewi ontvangt schaal uit handen van burgemeester

Op maandag 9 juli organiseerde Karateschool Sam Muller de gezamenlijke seizoensafsluiting. Aan het begin van de avond werd de 11-jarige karateka Dewi ’t Hoen in het zonnetje gezet. Zij kreeg een prachtig gegraveerde schaal uit handen van de Alphense Burgemeester Liesbeth Spies.

eenvoud

wat kan eenvoud in de natuur toch mooi zijn!

Succesvolle samenwerking ATTC EVO Repro en BOOST Beweegt

Alphen aan den Rijn - Op 3 juli jl. ontvingen deelnemers aan de kennismakingscursus bij tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro hun tafeltennisdiploma basisvaardigheden.  De cursus werd mogelijk gemaakt door de samenwerking van de tafeltennisvereniging met Boost Beweegt.

Pagina's