Sport lezersnieuws

Nieuw wandelfitcursus van start

Dinsdagochtend 28 augustus om 9.30 start weer een Wandelfitcursus bij AAV'36. Een effectieve wandelcursus waarin de vorige deelnemers hebben ervaren dat ze zich fitter voelen, minder moe na boodschappen doen en gegarandeerd 2 keer per week een gezellige ochtend hebben.

Het boksevent van Zuid-Holland!

Zet het in je agenda! Het boksevent van Zuid-Holland! 29 september in de Rijnstreekhal!

Team Alphen tegen een sterk Engels team!

Het hoofdprogramma is als volgt:

Geel voor Avanti renner Jos Blok

Wielrenner Jos Blok (16 jaar) heeft zaterdag geel veroverd bij de Tour de Junior in Achterveld .  Vanuit Avanti deden dit jaar 7 wielrenners mee aan de Tour.

Introductiecursus Handboogschieten

Altijd al eens willen boogschieten? SV Alphen organiseert vanaf 4 september een introductiecursus. 5 keer op de dinsdagavond start 19:00. Meer info en inschrijven kan via https://svalphen.nl/inschrijven/

Winnaars Cruyff Junior Camp bekend

Alphen aan den Rijn, 26 juli 2018 – De winnaars van het Cruyff Foundation Junior Camp, editie Europe, zijn respectievelijk Emirhan Toper  bij de jongens (Turkije) en Shiori Funamizu bij de meisjes  (Japan).

Het VakantieSpel viert 60ste editie

Samen met ruim 1700 kinderen en alle (oud) vrijwilligers gaan we er een knalfeest van maken. Als klap op de vuurpijl, sluiten we de vrijdagavond feestelijk af met De Illusieshow van Magic Unlimited, van de wereldberoemde Magic Family Kaz?n en een spetterend vuurwerk.

Cruyff Junior Wheelchair Tennis Camp

ALPHEN AAN DEN RIJN 21 jeugdige internationale tennistalenten zijn met hun coaches en ouders gearriveerd bij Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot voor deelname aan het Cruyff Foundation Junior Camp, editie Europe.  Het evenement duurt van maandag 23 tot en met donderdag 26 juli.

Ga deze zomer los bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot

Waar voor veel sportverenigingen de periode van de traditionele zomerstop inmiddels is aangebroken, is er bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot juist veel activiteit.

Merel Leuring van AZC Synchroon wint goud bij het Portugese Open

Merel Leuring van AZC Synchroon wint goud bij het Portugese Open

Johan Cruyff Junior Wheelchair Tennis Camp

Tenniscentrum Nieuwe Sloot is opnieuw trotse gastheer van een internationaal rolstoeltennistoernooi. Van 23 tot en met 26 juli komen 23 jeugdige internationale talenten naar Alphen aan den Rijn om deel te nemen aan het Johan Cruyff Foundation Junior Camp, editie Europe.

Pagina's