• Raymond Geertsen Fotografie
  • Raymond Geertsen Fotografie

De Alphense Talkshow

ALPHEN Het onderwerp van De Alphense Talkshow zaterdag 13 januari in café Alphens in theater Castellum, zijn de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De nieuwe lijsttrekkers en kandidaten van de partijen die meedoen in Alphen aan den Rijn worden hiervoor uitgenodigd. U bent van harte uitgenodigd om de discussie aan te horen en om mee te praten en uw vragen te stellen aan de gasten aan tafel.

De gasten aan tafel voor de pauze zijn onder andere Anouk Noordermeer (VVD), Bernadette Wolters (PvdA) en na de pauze Lisette Goddrie (Nieuw Elan), José Huls (GroenLinks), Gert van den Ham (D66) en Jeroen van Gool (CDA). Wie de laatste gast(en) voor en na de pauze zullen worden, wordt de komende week via Facebook (https://www.facebook.com/talkshowalphen) en website (https://alphendat.wordpress.com/) aangekondigd.

De muziek wordt verzorgd door Carlijn Flohr van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA). Ze zingt en begeleidt zichzelf daarbij op de piano.

De Alphense Talkshow wordt gehouden van 16.00-17.00 uur. De inloop is vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop van de show is er gelegenheid tot napraten met een drankje.