• import

Hobby Crea Cadeaumarkt in de Ridderhof

ALPHEN Winkelcentrum Ridderhof is dit jaar 'van alle markten thuis' en houdt zaterdag 1 december van 11.00-16.00 uur een Hobby Crea Cadeau Markt, een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Op deze markt kan men bijzondere spulletjes vinden en kennismaken met degene die het heeft gemaakt.

Tijdens de Hobby Crea Cadeau markt kunnen ook hobbymaterialen aangeschaft worden en is er ook ruimte voor andere rariteiten, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Er staat een grote diversiteit aan hobbyisten. Op de markt zijn ook al spullen voor de kerst te vinden. Wie ook een kraam wil bemannen bij deze markt kan mailen naar: info@blitz-events.nl.

Tijdens de Hobby Crea Cadeau markt gaan twee smulpieten samen met de kinderen pepernoten bakken. Kinderen kunnen helpen met bakken van 12.00-16.00 uur. Van een klompje deeg mogen ze zelf bolletjes draaien en op een bakplaat leggen. Piet stopt ze dan in de oven. Na tien minuten zijn de pepernoten klaar. In de tussentijd kan een pepernotenzakje worden versierd. Daar kunnen de pepernoten dan in mee naar huis.

Een muzikale piet loopt rond in Winkelcentrum de Ridderhof en zorgt voor gezellige sinterklaasmuziek in de wandelgangen.