Lokaal talent gezocht voor voorstelling Karin Bloemen

ALPHEN Wie jonger is dan 25 jaar, graag zingt en wel op het podium van Castellum samen met Karin Bloemen een nummer wil zingen voor honderden mensen, krijgt nu de kans. Aanmelden kan tot 17 november door het insturen van een filmpje.

Vrijdag 23 februari 2018 treedt Karin Bloemen op in Castellum met haar voorstelling Volle Bloei. Tijdens deze voorstelling deelt ze het podium met lokaal talent om hen zo in de schijnwerpers te zetten. Deze zanger of zangeres mag samen met La Bloemen een nummer zingen. Behalve dat een droom uitkomt, krijgt de winnaar van deze zoektocht ook twee vrijkaarten voor de voorstelling, zodat familie of vrienden bij dit unieke moment kunnen zijn.

In de voorstelling Volle Bloei vertelt Bloemen wanneer een mens écht in de bloei van zijn of haar leven is. Bij sommigen is dat als ze jong zijn, bij anderen als ze hun veertigste levensjaar zijn gepasseerd. Bij nóg weer anderen komt de bloei pas na hun pensioen. La Bloemen zorgt voor een avond vol inspiratie en energie.

Wie in 'volle bloei' op het podium in Castellum naast Karin Bloemen wil staan kan voor 17 november een filmpje insturen van zijn of haar zangkunsten. Kijk voor de voorwaarden op www.theatercastellum.nl