• Eigen foto

Ticketverkoop Zomerspektakel begint 27 januari

ALPHEN De ticketverkoop voor Zomerspektakel aan het Meer dat 1, 2 en 3 juni wordt gehouden, begint zaterdag 27 januari om 09.00 uur. De eerste avond, vrijdag 1 juni, treden Di-Rect, Anouk en een Mystery Guest op. Een entreekaart kost 36 euro inclusief administratiekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.zomerspektalaanhetmeer.nl, Alphens.nl en de fysieke verkooppunten: Bruna Atlas, Formuleshop centrum, Haasbeek Herenhof, Pet's Place Ridderhof en Primera De Baronie.

Het Zomerspektakel aan het Meer betekent drie dagen vol muziek, sport, spel, eten en drinken voor jong en oud op sportpark De Bijlen aan de Zegerplas. Ook de openluchtdienst is er weer bij op zondag 3 juni evenals de Obstacle Run die ook op die dag wordt gehouden. Arvid Hendriks is samen met Nineke de Graaff verantwoordelijk voor het entertainment: "Voor de vroege vogels hebben we een 'Early Bird-actie', want wie snel is en bij de eerste 500 kopers zit, betaalt maar drie kaartjes in plaats van vier. Op is op!" De actie is alleen geldig bij de fysieke verkooppunten. Zij hebben ieder 100 pakketten klaarliggen. Deze kaarten zijn in Alphen aan den Rijn te koop bij Bruna Atlas, Formuleshop centrum, Haasbeek Herenhof, Pet's Place Ridderhof en Primera De Baronie. Het aantal kaarten per persoon via deze verkooppunten is onbeperkt met uitzondering van de Early Bird-actie. Hiervoor geldt 1 Early Bird-pakket per persoon. Tickets zijn ook te verkrijgen via de website www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Per verkocht kaartje gaat er ook 1 euro naar een goed doel.

Arvid Hendriks: "De hoeveelheid reacties die we nu zien op Facebook doet ons echt letterlijk duizelen. We hebben nog meer exposure gekregen dan de afgelopen editie en toen hadden we al zo'n vette line-up met Guus, Edwin Evers Band en Kensington. We hopen dit jaar onszelf opnieuw te overtreffen waardoor het nog grootser wordt. Daarnaast zijn mensen volop aan het raden wie onze Mystery Guest van de vrijdagavond is. We zien fantastische suggesties voorbijkomen. Wie het raad krijgt een VIP Meet 'n Greet. Deze actie loopt nog tot eind februari."

Houd voor meer informatie over het Zomerspektakel en de Obstacle Run de website www.zomerspektakelaanhetmeer.nl in de gaten. Ook via facebook www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en twitter is informatie verkrijgbaar. Info over de Obstacle Run 2018 is te vinden op www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run.