• PR

Winkelcentrum Herenhof vernieuwt

ALPHEN Winkelcentrum Herenhof staat 'letterlijk' in de steigers om een modern en actueel winkelcentrum te zijn en te blijven.

Winkelcentrum Herenhof voorziet al 30 jaar haar klanten in alle dagelijkse behoeften. Het omvangrijke project zal bestaan uit het vervangen van de winkelpuien en de luifels, met als groot voordeel dat het winkelend publiek in de toekomst ook droog kan lopen..

Het glas in de hoge passagekap wordt vervangen het staalwerk van de passage wordt geschilderd. De winkeliers grijpen deze renovatie aan om de eigen winkel onder handen te nemen en weer helemaal van deze tijd te maken. Deze inspanning levert bij alle winkeliers extra energie op en dat is duidelijk zichtbaar en voelbaar in winkelcentrum Herenhof.

Alle betrokken partijen proberen de overlast voor het winkelend publiek tot een minimum te beperken.Alle winkels blijven open tijdens de werkzaamheden.

Het renovatieproject ging in augustus van start, de verwachtte oplevering is medio november 2018. Om een prettig verblijf te kunnen blijven bieden wordt komend jaar ook de noordzijde van de Herenhof aangepakt. Hierbij is het plan om meer groen op het plein te realiseren en een open aansluiting met de vijver en het naastliggende terras.

De winkeliers zien de toekomst zonnig tegemoet, binnenkort kunnen de ontwikkelingen gevolgd worden op de website van het winkelcentrum.

Als de werkzaamheden zijn afgerond, wordt dat gevierd met allerlei promoties en activiteiten in combinatie met een feest rond het 30-jarig bestaan van winkelcentrum Herenhof.