Winterfair in Zwammerdam

ZWAMMEREDAM De eerste Winterfair van Zwammerdam wordt vrijdag 24 november van 16.00-21.00 uur gehouden in de Zwanenburcht aan de Buitendorpstraat 5. Er zijn leuke en ook lekkere producten te koop, die eerst geproefd kunnen worden. 'Mee eten' kan bij de Witte Gravin maar bijvoorbeeld ook bij de kraam van de palingrokerij. Voor gewoon een lekkere kop koffie of chocolademelk met een cupcake kan men terecht bij Tazzels.

Er is een breed aanbod voor alle leeftijden. Zo is er ook een ruilbeurs voor kerstdecoratie, een fotohoek voor een originele foto voor een persoonlijke nieuwjaarskaart en is er een optreden van het Dickens Koor uit Bodegraven. Inspiratie opdoen voor kerstkleding kan bij de modeshow van Ellenz Boetiek uit Bodegraven.

Voor de kinderen komt 'eenmanscircus Allerhandt'. Ook kunnen zij zich laten schminken en er is een kraam met kinderkleding van Kids Only.

Een glasblazer geeft een demonstratie en wie schaatsen over heeft kan ze inleveren voor de schaatsenruilbeurs. Voor 5 euro kan men schaatsen tijdens de Winterfair laten slijpen.

Kijk voor de spelregels van de 'ruilbeurs' op Zwammerdam.net

De entree van de Winterfair is gratis.

Tijdens de Winterfair wordt geld ingezameld voor een buitenkast voor de AED bij de school.

Nieuws rond de Winterfair is te vinden op Zwammerdam.net en facebook.