• Eigen foto

Dertig jaar Badminton Overdag

KOUDEKERK De spelers van Badminton Overdag (BO) vieren woensdag 21 februari het 30-jarig bestaan met een gezellige speelochtend en een hapje en een drankje. Ook oud-spelers zijn welkom in de kantine van zalencomplex De Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn.

Bij BO wordt sinds 1988 recreatief badminton gespeeld. De spelers zijn mannen en vrouwen van 40 tot 80 jaar. De meesten zijn 55+. Ruim 25 jaar speelden de badmintonners in de Rijnstreekhal in Alphen, maar zijn in 2014 vanwege dreigende uitzetting uit de hal naar Koudekerk uitgeweken. Daar spelen ze nu alweer ruim 3 jaar met veel plezier in de Ridderhof aan het Arie Hogenespad. Een aantal Koudekerkse badmintonners heeft zich bij ook BO aangesloten.

NIEUWE SPELERS Momenteel heeft BO weer plaats voor nieuwe enthousiaste spelers. Geïnteresseerden zijn daarom hartelijk welkom om een ochtend gratis te komen badmintonnen. Op zeven velden worden elke woensdag van 9.00 tot 11.00 uur zes partijen van 20 minuten gespeeld. Er wordt gedubbeld, waardoor er dus 28 badmintonners tegelijk kunnen spelen. Met een kaart van 10 euro kunnen vijftien wedstrijden gespeeld worden. BO heeft ook rackets te leen. De organisatie is in handen van een groep vrijwilligers, die de spelers indelen voor de wedstrijden.

Voor info: https://sites.google.com/site/boalphen/ of bij voorzitter Ger van Stokken via stokken@casema.nl.