• PR

Castellum houdt open dag

ALPHEN Theater Castellum houdt woensdag 20 september open dag tijdens de Jaarmarkt. Belangstellenden zijn welkom om tussen 13.00 en 18.00 uur langs te gaan voor een kopje koffie in het theatercafé of een rondleiding achter de schermen.

Het Alphens Polygoon Journaal is te zien in de Cinema, er is een interactieve kinderspeurtocht en in fe RaboZaal zijn diverse previews te zien van onder andere cabaretier Silvester Zwaneveld en de Alphense Dansschool. Om 14.00 uur en 17.00 uur zijn er rondleidingen door het theater- en bioscoopcomplex.

Voor kinderen van 3 tot 6 jaar en van 6 tot 12 jaar is er een interactieve speurtocht door het theater (onder begeleiding van ouders / verzorgers). Hierbij komen ze op bijzondere locaties in het theater en verzamelen ze met opdrachten verschillende stempels. Deelnemers kunnen leuke prijsjes verdienen. Daarnaast kunnen de kids 'een eigen theater' knutselen, zich laten schminken in de kleedkamers, dansen bij de kinderdisco en theatraal op de foto voor een GreenScreen.

Tijdens de Open Dag zijn er gratis previews te zien van de Alphense Dansschool en een aantal cabaretiers die in het theaterseizoen met hun volledige voorstelling bij Castellum te zien zijn. Zo zijn er onder andere previews te bewonderen van Rayen Panday met zijn voorstelling 'Fenomeen' waarmee hij op 12 april 2018 naar Castellum komt.

Stefano Keizers licht een tipje van de sluier op van zijn eerste avondvullende show (woensdag 4 april) en Pepijn Schoneveld geeft een preview van zijn nieuwe voorstelling 'Stante Pede' (13 januari in Castellum).

Ook Silverster Zwaneveld zal deze middag een preview geven. Komend seizoen is hij maar liefst tweemaal te zien in Castellum: op 14 april 2018 staat hij met onder andere Emiel de Jong in de voorstelling 'Houston, we have a problem' waarin de mannen zich wagen aan Sciencefiction in het theater. Eerder in het seizoen, op vrijdag 24 november, staat Silvester in zijn eentje in Castellum met de voorstelling 'Een kleine geschiedenis van bijna alles' en van deze voorstelling zal hij op woensdag 20 september een preview geven.

Castellum is op woensdag 20 september van 13.00 - 18.00 uur geopend. De toegang voor zowel de rondleidingen als de previews is gratis. Meer informatie zie www.theatercastellum.nl