• Cara Yuan

Frisse uitstraling Mooonz na verbouwing

ALPHEN Mooonz womenswear in winkelcentrum Herenhof is vanwege een verbouwing drie dagen, van 19 tot en met 21 februari, gesloten geweest. ,,De winkel is nu weer helemaal klaar voor de toekomst", zegt eigenaar Patrick Pieterse, die al veel ervaring heeft in de damesmodebranche. ,,In maart bestaat winkelcentrum Herenhof 30 jaar en dat was voor de eigenaar aanleiding voor een grondige renovatie van het winkelcentrum. Vorig jaar augustus is daarmee begonnen. Alle winkeliers hebben een nieuwe pui gekregen en bij Mooonz resulteerde dat in een ruimere etalage met nieuwe etalagewanden. Geïnspireerd door de facelift van het winkelcentrum besloten we ook tot een re-styling van de damesmodewinkel. Het achterste gedeelte van de winkel is omgebouwd tot een smaakvolle shop in shop van het goed lopende merk Cecil. Verder is de vloer aangepast en is een grote in het zicht staande kubuswand eruit gehaald. De winkel is anders ingericht en daardoor overzichtelijker geworden en door allerlei kleine aanpassingen heeft de winkel een frissere uitstraling gekregen. We krijgen van klanten veel leuke reacties over de nieuwe inrichting."

Merkkleding Mooonz heeft mooie betaalbare merkkleding voor de modebewuste vrouw. De merken zijn: Cecil, Street One, Geisha, Enjoy, Dreamstar, Elvira, Soya Concept en Red Button (pantalons). Ze staan garant voor kwaliteit en een dagelijkse aanvoer van nieuwe collecties, kleuren, dessins en het snel inhaken op de trends en ontwikkelingen van nu. Het is vooral casual trendy kleding, die sportief is, comfortabel zit en die ideaal te combineren is. De mensen zijn enthousiast over het merkenpakket en de stijl. Ze kunnen er slagen voor een setje, maar soms ook voor een complete garderobe. Dit voorjaar zijn er vooral veel vesten en bloezen. De kleding is erg kleurrijk met vooral oker, roze, koraal, groen en lime-groen. Ook bloemenprints zijn goed vertegenwoordigd in de voorjaarscollectie. Daarnaast heeft Mooonz ook leuke accessoires, zoals tassen, kettingen en sjaaltjes, om de outfit compleet te maken.

SFEER In oktober 2017 bestond Mooonz 30 jaar. Dat werd met het personeel gevierd maar ook met een gebakje voor de klanten. Mooonz heeft een enthousiast en goed verkoopteam. Twee verkoopsters werken er al vanaf het begin maar ook andere personeelsleden werken er al lang. ,,Zij kennen de klanten goed en kunnen goed inschatten wat bij hen past", vertelt Pieterse verder. ,,Klanten worden altijd vriendelijk ontvangen en we geven vakkundig en eerlijk advies. Onze expertise wordt zeer gewaardeerd. Voor wachtenden hebben we een zitje, waar altijd iets te lezen ligt en waar ze ook even gezellig van een lekker kopje koffie kunnen genieten. Want we willen van winkelen een feest maken; de klant moet blij weggaan, maar ook weer blij terugkomen."

Mooonz, Herenhof 52, 0172-436600

Openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur; dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 18.00 uur; vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Mooonz heeft ook een filiaal in Zoetermeer.

Voor meer info: www.mooonz.nl