• Jolanda de Koter heeft naast een beursorganisatiebureau ook een massagepraktijk: De Witte Roos.

    Eigen foto

Groene Hart spirituele beurs 27 mei

HAZERSWOUDE-DORP Op de Biologische Boomkwekerij en Buitenplaats van Jan en Joke Lourier, Dijkgraafweg 14 in Hazerswoude-Dorp wordt zondag 27 mei van 11.00-17.00 uur de Groene Hart spirituele beurs gehouden. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. De eerste 50 bezoekers krijgen een gratis goody bag.

Vorig jaar was deze beurs een groot succes vanwege onder andere het gevarieerde aanbod aan standhouders, de vele tevreden bezoekers, de geboden persoonlijke aandacht, de gratis workshops, het mooie stralende weer en de prachtige bloeiende planten. Kortom een zeer geslaagde beurs met volop gelegenheid om te ontmoeten, te laten informeren en persoonlijk advies te krijgen.

WORKSHOPS Ook dit jaar zijn er weer gratis workshops: 11.45 uur: meditatie/chakra in balans zingen/ loslaat oefening door Andrea Broersma. 12.30 uur: Yoga door Iris Wassenburg. 14.00 uur: Biodanza door Yvonne Schop en Gert Jan den Adel. 15.30 uur: Chi Neng Qigong door Marianne de Wit.

Jolanda de Koter van Groene Hart spirituele beurzen organiseert de beurs met liefde en persoonlijke aandacht voor zowel de standhouders als de bezoekers. Naast een beursorganisatiebureau heeft zij ook een massagepraktijk: De Witte Roos in Zevenhoven. De witte roos symboliseert de onvoorwaardelijke liefde van waaruit Jolanda in haar massagepraktijk De Witte Roos werkt. Zowel op de beurs als op haar website www.de-witte-roos.eu is hierover meer informatie te vinden.

Op de beurs zijn onder andere mediums, masseurs en sjamanen aanwezig en er zijn mooie mineralen te koop. Voor meer informatie en de deelnemende standhouders kan men kijken op: www.groenehartspirituelebeurzen.nl onder het 'kopje' Hazerswoude-Dorp.

STANDHOUDERS De volgende standhouders zijn er te vinden: - Handgemaakte edelsteenbomen van Gemstonetrees. - Marina van Praktijk Lotus Beauty & Healing geeft een zuiver spiritueel consult via automatisch schrift en spontane waarnemingen uit het hiernamaals. - Ruud kan mensen met lichamelijke of geestelijke klachten, helpen. Bijvoorbeeld rug of hoofdpijn, burn-out en slaapproblemen. - In de Klanktuin kan kennisgemaakt worden met klankschaalmassage. Onderga de werking van de piramide. - Edelstenen geven energie en kracht. Bij Coby & Johan van Edelsteencentrum Kristalijn kan een persoonlijke steen worden uitgetest en aangeschaft. - Joke is een Trance Medium en bekwaam in onder meer waarneming, Psychometrie, Reading van voorwerpen, foto's en Aura-Healing. - Lin holistisch counseling & ontspanningstherapie geeft begeleiding bij stress en de klachten die hiermee gepaard gaan. - Medium Marion Speet geeft helderziende waarnemingen met een ter plekke gemaakte bijenwastekening. - Mariska Zandbergen van Praktijk Ayla helpt vrouwen in de overgang. - Barbara Meijer werkt onder andere als transmedium. Men kan bij haar terecht voor foto reading en vragen over overledenen. - Margareth Turnhout van Turn2me.nl geeft helende massages. - Annemarie Rijkse van Kunstanne, geeft een workshop schilderen uit je hart. Vanaf 15 euro. - Atelier De Vlinder maakt Levenswegtekeningen. - Christiaan Oranje maakt een persoonlijke demo 'unitrack' met zijn 'unisoundhealing' techniek, een hulpmiddel in het proces van verandering, transformatie, heling en manifestatie. - Sarah Edge en Agnes Havelaar zijn Healer en Reader. Zij bieden een RoosReading aan op de beurs. - Frans de Vries Klaver is helderziend, heldervoelend en helderwetend. - Corrie van de Veen is guashatherapeute bij Guasha 4 All. Guasha is schraaptherapie en inzetbaar voor meer dan 400 klachten/ziekten. - Jacqueline Lootsma werkt met etherische oliën bij de Aroma Freedom Technique. Het helpt om doelen duidelijk te krijgen. - Hanneke geeft reading door middel van Maya inzichtkaarten.