• Walter Planije

Kwaliteitsslagerij De Valk verloot busreizen naar kerstmarkt

ALPHEN "Kwaliteitsslagerij De Valk heeft voor zes klanten een leuke verrassing in petto", vertelt eigenaar Marcel Overdevest. "Op de kassa staat een casinobar die bij iedere aankoop de hoofdprijs op kan leveren: een busreis naar een kerstmarkt naar keuze."

Iedereen die tot 6 december in de slagerij aan het Gouden Regenplantsoen een aankoop doet, kan in aanmerking komen voor de jackpot. "De actie spreekt bij mijn klanten aan. Ik heb het niet meegemaakt dat iemand geen interesse had in een busreis met een luxe touringcar van Van der Valk." De winnaar kan zelf een keuze maken uit de bestemming. In Nederland is Maastricht het reisdoel, in Duitsland is de keuze uit Düsseldorf, Munster, Essen en Oberhausen. In België gaat de reis naar Antwerpen, Brugge en Gent.

Overdevest attendeert erop dat een busreis naar een kerstmarkt niet het enige extraatje is dat hij heeft te bieden. "Bij een aankoop boven 100 euro krijg je spaarpunten voor een gratis barbecue!" Wie nog geen barbecue bij elkaar heeft gespaard, kan deze ook huren bij deze specialist, met een keuze uit meer dan honderd verschillende vleessoorten. Ook voor grotere evenementen als straatfeesten en verenigingsfeestjes is de organisator bij De Valk aan het goede adres.

Met de feestdagen in het vooruitzicht wijst de eigenaar graag op zijn specialiteiten als Jambonito, Virginiaham, Bourgondische rollade en de op een speciale manier bereide kalkoenen. Uit de eigen worstmakerij komen diverse soorten worst.

"We leveren eersteklas kwaliteit vlees voor een scherpe prijs", zegt de eigenaar. Hij doelt hiermee onder meer op het Australische en Zuid-Amerikaanse rundvlees, zoals ossenhaas, rib eye, botermalse kogelbiefstuk en runderrollade. Van zijn varkensvlees zegt hij dat deze ook uitstekend geschikt is voor fondue, gourmet en steengrill.

De wekelijkse aanbiedingen zijn te vinden in de winkel, in de media en op de website, maar staan ook in de nieuwsbrief die via de e-mail ontvangen kan worden. "Wij zijn flexibel in de bediening en leveren service." In 2018 bestaat de slagerij 25 jaar. "Dan pakken we flink uit."

Meer informatie is te vinden op www.slagerijdevalk.nl