• Walter Planije

Limburgia viert 1-jarig bestaan met aanbiedingen

ALPHEN Op 10 november bestaat Limburgia 1 jaar en dat viert de vlaaienwinkel van donderdag 9 tot en met zaterdag 18 november met leuke aanbiedingen. Zo zijn de stroopwafel, bosvruchtenyoghurt en mocca-caramelvlaaien in de aanbieding, maar is ook een heerlijke appeltaart afgeprijsd van 14,75 euro voor maar 10,95 euro. Verder geldt er 10% korting op chocolade en bonbons, is de foto op een fotoslagroomtaart gratis en kost een kop koffie of thee met een punt vlaai slechts 2,95 euro.

Limburgia bevindt zich in winkelcentrum de Baronie, direct naast broodjeszaak Subway, die ook door franchisenemers Godelieve en Nico van Rijn gerund wordt. Limburgia is meer dan alleen vlaaien, taarten en gebak. Men kan er ook terecht voor chocolade en bonbons, koffiebonen van Mocca d'Or en losse thee, leuke verwencadeautjes en 's zomers ook ambachtelijk schepijs. Limburgia is alle dagen van de week geopend. In de sfeervol ingerichte winkel is een groot assortiment banketproducten aanwezig, die elke ochtend vers vanuit de centrale bakkerij in Haps aan de winkel geleverd worden. Bestellen kan via internet, telefonisch of in de winkel. Bestellingen kunnen bij Limburgia afgehaald worden of via de bezorgservice thuis of bij bedrijven afgeleverd worden.

High tea "Bijna vier jaar geleden zijn mijn man Nico en ik begonnen met Subway", vertelt Godelieve van Rijn. "Maar we wilden er graag nog wat bij doen. Vrienden van ons hadden een dubbele franchiseonderneming van Subway en Limburgia en het pand naast Subway stond nog leeg. Toen was de beslissing om ook met Limburgia te beginnen snel genomen. Nico runt Subway en mede omdat ik vroeger al in een vlaaienwinkel heb gewerkt, sta ik in Limburgia. Klanten weten ons al goed te vinden en komen na het winkelen of boodschappen doen even lekker genieten van verschillende soorten koffies of thee met een punt vlaai. Dat kan in de winkel, maar bij mooi weer ook op het terras. Naast high tea kan men ook een glaasje wijn of een flesje bier verkrijgen."

Limburgia

Baronie 26 A

2404 XG Alphen aan den Rijn

0172-601817

www.limburgiavlaai.nl

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 08:00 - 17:00 uur; zondag van 11:30 - 17:00 uur.