• Sinds oktober is Carmen zowel Cenzaa skin-expert als Cenzaa wellness-expert.

    Eigen foto

Open avond bij Center of Beauty

ALPHEN Carmen van Leijden van schoonheidssalon The Center of Beauty houdt donderdag 13 december van 19.30-21.00 uur een open avond.

The Center of Beauty is een sfeervolle salon aan huis waar persoonlijke aandacht voorop staat. Carmen vertelt dat zij vier jaar geleden, naast haar vaste baan in het bank- en verzekeringswezen, haar salon is begonnen vanuit haar passie voor schoonheid. In 2016 richtte Carmen zich voornamelijk op wimperextensions en aan het einde van dat jaar besloot ze om zich volledig bezig te houden met haar salon. In januari 2017 kreeg Carmen echter een ernstig ongeluk waardoor ze in een rolstoel terecht kwam. Ze moest opnieuw leren lopen en zag zich gedwongen om haar salon een jaar lang te sluiten. Tijdens de revalidatieperiode had Carmen de rust en tijd om goed na te denken over de toekomst van haar salon.

Haar passie ligt bij de wellness-behandelingen. ,,Klanten komen in mijn salon helemaal tot rust en gaan weer stralend en opgeladen de deur uit." Gelukkig is Carmen na 1,5 jaar revalideren weer helemaal hersteld van haar ongeluk.

The Center of Beauty is de wellness-salon waar huidverbetering en pure ontspanning optimaal samengaan. Carmen is naast Cenzaa skin-expert ook Cenzaa wellness-expert. Afgelopen oktober behaalde zij hiervoor een diploma en het Cenzaa wellness-schild. Cenzaa is het merk waar Carmen mee werkt in haar salon. De behandelingen zijn anders dan een standaard gezichtsbehandeling. ,,Het zijn echte schoonheidsbelevingen", vertelt ze. Zo begint de gezichtsbehandeling na een uitgebreide intake altijd met het welkomstritueel. Dit ritueel zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body and mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa-beleving van voelen, ruiken, horen en proeven gevolgd door een geurreis. De behandeling wordt afgesloten met een theeritueel. Alle zintuigen worden aangenaam verrast door deze beleving van rust en welbehagen. Door zelf de geur te kiezen voor de geurreis, wordt de behandeling geheel afgestemd op stemming en huidtype. De persoonlijke smaakkeuze tijdens het theeritueel maakt de behandeling tot een perfecte wellness-beleving.

Er zijn verschillende Cenzaa gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en er is een ruim aanbod van hoogwaardige producten om thuis verder te werken aan het verbeteren van de huid.

Cenzaa bestaat dit jaar 10 jaar en heeft de Global Cocooning behandeling en productlijn gelanceerd. De open avond staat in het teken van deze nieuwe behandeling en de nieuwe collectie Global Cocooning producten. In een gezellige kerstsfeer kan vrijblijvend nader worden kennisgemaakt met Carmen en The Center of Beauty.

Wie zich aanmeldt voor de open avond krijgt een VIP-ontvangst met bubbles, heerlijke hapjes en een rode loper. The Center of Beauty heeft die avond ook leuke acties, aantrekkelijke kortingen en natuurlijk wacht er een goodiebag (op=op)

Inschrijven kan via mail: info@thecenterofbeauty.nl onder vermelding van het aantal personen (vanwege beperkte beschikbaarheid) of via: www.thecenterofbeauty.nl

The Center of Beauty, Haringvliet 102, 2401 DB Alphen aan den Rijn, 06-31902524.