• Arend Jan Hermsen

Terug in de tijd met 25+ discoparty

ALPHEN Bij Max Partynight aan de Olympiaweg 2A, kunnen 25-plussers vrijdag 20 april een avond lekker terug gaan naar de tijd van de walkman, Madonna, de kubus en weekenden onbezorgd op de dansvloer in de disco.

Terug naar de tijd toen het leven nog lekker ongecompliceerd was.

Dat gevoel krijg je weer even terug bij Max tijdens de Disco-Train Back to the 70's 80's & 90's Party op vrijdag 20 april.

DISCOPARTY Elke Disco-Train party is een gezellige avond, heeft een relaxte en vrolijke sfeer en je ziet alleen maar lachende gezichten.

Want ook de 25-plusser houdt van een feestje maar dan wel in een fijne omgeving met leeftijdgenoten. De begintijd van het feest is ook lekker.

Wie de volgende dag nog van alles wil ondernemen, kan vroeg met het feest beginnen want de muziek klinkt al vanaf 21.00 uur.

En de echte feestbeesten kunnen dan zes uur lang hun dansmoves showen op de dansvloer want pas om 3.00 uur komt er een einde aan de festiviteiten.

De discoparty is een mooie gelegenheid om met een groep vrienden een avondje uit te gaan. Maar samen kan natuurlijk ook, of zelfs alleen, want door de vriendschappelijke en vrolijke sfeer gaat contact maken met andere feestgangers als vanzelf.

DJ SVEN Iedereen kent Sven van de wereldhit 'The Holiday Rap', waarmee hij in 44 landen op nummer één stond.

Daarnaast is hij ook bekend van de radio, tegenwoordig is hij te horen op Radio-10 in Somertijd als mede-presentator naast Rob van Someren en op de zaterdagavond met Sven's Classix. In zijn lange loopbaan heeft hij op meer dan 3.000 feesten gedraaid, dus aan ervaring geen gebrek.

Eén garantie kan Disco-Train het publiek geven: Sven trekt iedereen die avond de dansvloer op met alle bekende danshits van toen. Stilstaan is géén optie.

DANSHITS DJ Sven en DJ Johan gaan er helemaal voor om met vrolijke en dansbare hits van toen de dansvloer de hele avond vol te houden. Kleed je alsof de 70's, 80's en 90's daadwerkelijk zijn teruggekeerd: met soulpijpen, blokhakken, pruiken of psychedelische jurkjes. Niks is te gek.

Het is zeker niet verplicht, iedereen kan dragen waar hij of zij zich lekker bij voelt want dat is het doel van de avond. lachen, dansen en genieten.

DISCO-TRAIN Disco-Train organiseert al meer dan tien jaar discofeesten voor 25+ in het hele land.

Deze maand krijgt dus Alphen aan den Rijn de kans om een de heupen los te gooien tijdens deze energieke Disco Party.

LINE-UP DJ Sven (bekend van Radio 10, Radio Veronica en zijn eigen hit uit de 80's, de Holiday Rap) laat de 70's 80's & 90's terugkeren.

Daarnaast draait DJ Johan (Mr. Disco-Train) het foute uur.

KAARTEN Het feest wordt gehouden bij Max Partynights, Olympiaweg 2A, Alphen aan den Rijn.

Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Haasbeek Herenhof BV, Keizershof 78-86 in Alphen aan den Rijn en online via de website: https://disco-train.nl

Aan de deur kosten kaarten 17,50 euro (indien nog beschikbaar).

De discoparty is toegankelijk voor 25 jaar en ouder.